HomeCurrent ProjectsMain PageProjectsNew Family Room, Woolwell

New Family Room, Plymouth:

 

12-018.011 spec g2012-018.012 bq page 61We have been commissioned to provide a full service (Quantity Surveying/Building Surveying and Project Management) for the provision of a new family room to a large detatched property in Plymouth.

The works will include the demolition of an existing conservatory and construction of a new extension the completion of which will provide a new Kitchen/Family Room of 56 m2 at the heart of the property.

The client brief has been to maximise light and provide an open and airy space which exploits the surrounding views. This has been achieved by designing a vaulted roof which incorporates a large in-line roof light along with large single pane window units.

 

The project is currently being tendered with works expected to be completed on site prior to Christmas 2013.

new family room plymouth

Go to top